September staat bij Prometheus helemaal in het teken van de nieuwe eerstejaars. De welcommissie heet ze welkom in de vereniging, er zijn extra veel gelegenheden om samen te eten met andere Prometheanen, en… Er zijn nieuwe Prometheussokken!

Maar natuurlijk was er meer te doen dan sokken kopen. Naast de gebruikelijke lezingen was er ook een commissiemarkt. Hier kon iedereen meer te weten komen over de commissies die zich door het jaar heen voor Prometheus inzetten, zoals de verschillende reiscommissies, de galacommissie en, jazeker, de Cultuurlijkredactie! Een paar dagen later kwamen alle gildepraesides langs op de gildeavond om te vertellen wat ze komend jaar van plan zijn te organiseren, van het Kinderactiviteitengilde tot het Moeilijkeboekengilde. Het Filmmakersgilde liet zelfs een film zien die de leden afgelopen jaar hebben gemaakt!

Benieuwd naar welke gilden er nog meer zijn? Hier vind je ze allemaal!


Verder organiseerde de dagjescommissie een uitje naar een klimpark, waar Prometheanen konden laten zien hoe sportief en behendig ze zijn; ze hebben door het bos geklauterd tot lang nadat de zon onder was gegaan. Wie liever met beide benen op de grond blijft, kon later in de maand mee naar het Rijksmuseum bij het laatste uitje van bestuur Halcyon. Het was niet zomaar een museumbezoek, want er hoorde een uitgebreide speurtocht bij! Enthousiast gingen alle deelnemers op zoek naar schilderijen met het ongebruikelijkste huisdier, de lelijkste baby, en het stel dat er het meest uitziet alsof ze gaan scheiden.


Uiteindelijk was dan niet alleen de maand voorbij, maar ook het bestuursjaar. Bestuur Halcyon droeg bij de wissel-ALV het stokje over aan het kersverse bestuur Xenia. Ongetwijfeld zullen ze net zo’n mooi jaar neerzetten, en zal er veel zijn om over te bloggen!

Nog geen lid, maar wel geïnteresseerd in Prometheus? Neem contact op met het bestuur!


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *