Terwijl de maatregelen meer versoepeling beginnen te krijgen, moeten we helaas nog veel binnen blijven om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Uit eigen ervaring weet ik dat je je echt kapot kunt vervelen. Iets wat helpt is het oppakken van nieuwe hobby’s! Ook wanneer het iets is wat je misschien niet zo snel zou doen, zoals kleuren of schilderen. Leiden is rijk aan vele verschillende universiteitsgebouwen, tijdens je studietijd ben je ze misschien allemaal tegen gekomen. Herken jij de prachtige universiteitskleurplaten van Hester Be?

TIP: Print ze uit of teken ze over en invullen maar!

Lipsius
Kamerlingh Onnes (KOG)
Pieter de la Court (FSW)
Gorlaeus
Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
Van Steenis
Academiegebouw
Universiteitsbibliotheek (UB)

Veel plezier!

Categorie├źn: Creatief

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *