De redactie van Cultuurlijk bestaat uit leden van Prometheus, dé culturele studentenvereniging van Leiden. Even voorstellen:

Marit

Als bachelor student Biomedische Wetenschappen en Nederlandse Taal en Cultuur heb ik brede interesses. Het redigeren en schrijven van blogs over uiteenlopende onderwerpen maakt me daarom zeer enthousiast. Met mijn nieuwsgierige geest ben ik ook altijd op zoek naar nieuwe verhalen voor op Cultuurlijk!

Sander

Na wat rondzwervingen bij de bachelors Chinastudies en Egyptologie ben ik nu helemaal op mijn plek bij de master Journalistiek en Nieuwe Media. En wat past er nou beter bij een journalistieke opleiding dan een plekje op de blogredactie van Prometheus? Ik sleutel graag aan deze mooie site, en schrijf en redigeer natuurlijk zelf ook af en toe.

Eveline

Ik studeer Toegepaste Psychologie en houd ervan om iets nieuws te leren. Ook vind ik het heerlijk om af en toe wat woorden op papier te zetten! Binnen de Cultuurlijkredactie houd ik me vooral bezig met de uitstraling van de Instagrampagina. Daarnaast ondersteun ik de redactie bij de andere werkzaamheden.

Dominique

Ik studeer Journalistiek en Nieuwe Media in Leiden. Van bakken tot The Beatles en van musea tot musicals: ik heb te veel interesses, maar voor Cultuurlijk komt dat waarschijnlijk goed van pas!