In het begin van dit nieuwe jaar was Prometheus ook veel buiten Café De Keyzer te vinden. Konden we maar voor eeuwig jong blijven om aan alle activiteiten mee te doen! Gelukkig was de eerste lezing van het nieuwe jaar er een over ouder worden en vooral over hoe dat voorkomen kan worden. Het blijkt dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan, helaas. Hét gen voor erfelijkheid is nog niet gevonden.

Dat weerhield Prometheanen er niet van om lekker te gaan schaatsen op de schaatsbaan. Van de kou werd er zo overgegaan naar warmte, want het eerste dagje ging naar de sauna! Dat was een dagje heerlijk ontspannen met gezonde sapjes en verfrissende massages.

Naast deze activiteiten kunnen Prometheanen ook heel goed zichzelf cultureel bezighouden. Het Open Podium kende een zeer gevarieerd programma van dans tot muziek, toneel en gedichten. Toneelgroep Efeze liet een voorproefje zien van het nieuwe stuk. Aan de verbaasde gezichten van de toeschouwers te zien, belooft dat veel goeds voor de uitvoering later dit jaar.

In januari was er ook een samenwerking met Duivelsei, waarbij de competitieve geesten zich konden laten gaan. Daarvoor was er een lezing over het ontwerpen van bordspellen. Die wereld bestaat toch uit meer concurrentie dan je op het eerste oog zou denken.

Aan het eind van de maand was het ook tijd voor het eerste weekendje van dit jaar! Met een groep enthousiaste Prometheanen werd Texel ontdekt. Er werden heel veel zeehonden gezien in Ecomare en er werd zelfs een flamingo in het wild gespot!

Alsof dit alles nog niet genoeg was, was er als klap op de vuurpijl ook nog een feest, met als thema ‘2001 nacht’ op de laatste dag van januari. In 00’s of in sprookjesachtige sferen werd er flink gefeest. Kortom: op naar de rest van vlammend 2020!

Categorieën: Prometheus

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *